Velkommen til Flaggfotball Norge

Velkommen til Flaggfotball Norge, en del av Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF). Vi er den ledende organisasjonen for flaggfotball i Norge og jobber dedikert med å fremme, utvikle og støtte denne spennende idretten i landet vårt.

Credit: NFLFlag

NAIF

Flaggfotball Norge er forankret i NAIFs visjon om å inspirere til deltakelse og lidenskap for amerikanske idretter. Vårt fokus er å skape et inkluderende og trygt miljø der spillere i alle aldre og ferdighetsnivåer kan utøve flaggfotball og oppleve gleden ved denne fantastiske idretten.

HVA TILBYR VI?

Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og muligheter for flaggfotballentusiaster over hele landet. Enten du er en erfaren spiller, nybegynner, ungdom eller voksen, har vi noe å tilby deg. Vårt mål er å utvikle og styrke flaggfotballmiljøet ved å tilrettelegge for treninger, ligaer, turneringer og arrangementer som passer for alle.

HVEM ER VI?

Flaggfotball Norge har et dedikert team av trenere, ledere og frivillige som jobber hardt for å gi deg den beste flaggfotballopplevelsen. Vi legger vekt på utdanning, veiledning og støtte for spillere og trenere, slik at alle kan nå sitt fulle potensial innenfor flaggfotball. Vi ønsker å være en ressurs for våre medlemmer og tilby en plattform der man kan dele kunnskap, erfaringer og glede med andre flaggfotballentusiaster.

SLIK ARBEIDER VI...

Vi er opptatt av å skape samarbeid og samhold i flaggfotballmiljøet. Vi jobber tett med lokale lag, klubber, skoler og andre organisasjoner for å bygge et sterkt nettverk og legge til rette for utvikling av flaggfotball i alle deler av landet. Vi tror på verdien av samarbeid og deling av beste praksis for å styrke flaggfotballen som en idrett i Norge.

VEKST, SUKSESS OG GLEDE

Flaggfotball Norge ønsker å se vekst, suksess og glede blant alle som er involvert i flaggfotball. Uansett om du ønsker å konkurrere på høyt nivå, drive med mosjon eller bare ha det gøy med venner, er vi her for å støtte deg på din flaggfotballreise.

Bli med oss på reisen og opplev gleden ved flaggfotball med Flaggfotball Norge!