Øvelse gjør mester...

Alle suksessfulle flaggfotballspillere har én ting til felles: de mestrer grunnleggende ferdigheter. Å trene på ulike fotballdriller legger grunnlaget for utvikling og gjør deg til en mer allsidig og dyktig spiller.

Vi har samarbeidet tett med erfarne trenere og fagfolk for å utvikle over 50 flaggfotball-driller som du kan inkludere i fotballtreningen din. Fra løpsruter til å dra av flagg er disse fotballdrillene designet for å forbedre fotarbeidet ditt, bygge opp ferdighetene dine og gi deg verktøyene du trenger for å stadig forbedre spillet ditt og bli en mer selvsikker spiller.

Runningback øvelser

Runningback-spillere må ikke bare være raske for å få framgang, men de må også være smidige for å unngå forsvarsspillere. Suksessfulle løpende bak-spillere har en sterk intuisjon og god oversikt over banen. Denne delen inneholder drills for løpende bak-spillere som hjelper deg med å utvikle grunnleggende ferdigheter og bygge opp raske føtter, slik at du kan planlegge rutene dine og være to steg foran motstanderne dine.

Se runningback øvelser du kan legge til i fotballtreningen din.

Runningback øvelser

Quarterback øvelser

Gang på gang har quarterbacks hatt stor innvirkning på fotballspillet. Men å bli en fremragende quarterback krever mer enn bare en god arm - du må være strategisk, rask og konsistent. Disse quarterback-drillene bryter ned nøkkelprinsippene, som hvordan du mottar, griper og slipper ballen på riktig måte.

Se quarterback øvelser som forbedrer teknikk og fotarbeid.

Wide receiver øvelser

Flaggfotball er et hurtigspillende spill der klokken sjelden stopper og spillerne er stadig i bevegelse - spesielt wide receivere. Vi har satt sammen en liste med 15 wide receiver-ruter som enhver receiver bør kjenne til, fra grunnleggende ruter i ruteoppsettet til mer kompliserte ruter som krever avansert fotarbeid og retningsendringer. Enten du går for en rask førstened, eller en langpasning, har disse wide receiver-drillene dekket deg.

Se 15 wide receiver-ruter du kan legge til i spillboken din.

Fotballøvelser for smidighet

Du kan ikke undervurdere betydningen av smidighet når det gjelder å spille flaggfotball. Angrepsspillere må navigere skarpe ruter og stramme svinger med letthet, mens effektive forsvarsspillere trenger hurtige bevegelser for å dra av flagget til ballbæreren på en effektiv måte. Denne delen detaljerer fem fotballdriller som fokuserer på raskt fotarbeid, fart og smidige overgangsbevegelser for å gjøre deg til en mer smidig flaggfotballspiller.

Sjekk ut 5 flaggfotballdriller som fokuserer på å forbedre smidighet.

Fotballøvelser for kondisjon

Kondisjonstrening er avgjørende i enhver idrett, spesielt flaggfotball. Det er viktig at spillerne varmer opp musklene sine ordentlig og bygger utholdenhet, slik at de er forberedt på trening eller kamp. I tillegg er kondisjonstrening en av de beste måtene å forbedre styrke og fleksibilitet i muskler som ikke alltid får den oppmerksomheten de trenger. Disse fotballdrillene kan være litt kjedelige, derfor har vi valgt ungdomsflaggfotballdriller som er engasjerende og morsomme, slik at du knapt merker hvor hardt du jobber.

Ta en titt på seks kondisjonstreninger du kan inkludere i fotballtreningen din.

Flaggdraing øvelser

Flaggfotball er en ikke-kontaktsport. I stedet for fysisk takling, bruker spillerne flagg som henger på siden av beltet, og forsvarslinjen må dra av flagget fra ballbærerens belte for å avslutte spillet. Denne delen forklarer nøyaktig hvordan - og hvor - du skal dra av flagget, slik at du kan bli en dyktig forsvarsspiller. Tross alt er god forsvar like viktig som god angrep.

Se fotballdriller som hjelper deg med å øve på riktig flaggdraging.

Hvordan fange en fotball

En grunnleggende ferdighet ungdomsflaggfotballspillere trenger å lære fra starten er hvordan de skal fange en fotball på riktig måte. Måten du stiller kroppen din, posisjonerer hendene dine og sikrer ballen på kan hjelpe deg med å fange ballen konsekvent og beskytte den mot forsvarsspillere. Denne delen går gjennom teknikker som du enkelt kan inkludere i fotballtreningen din.

Lær hvordan du fanger en fotball med disse fotballøvelsene.

Hvordan kaste en fotball

Det er mye som går inn i å kaste en fotball - håndplassering, grep, bevegelse, frigjøringspunkt. Denne delen gir en trinnvis guide om hvordan du kaster ballen nøyaktig og går gjennom grunnleggende fotballdriller du kan gjøre for å mestre disse teknikkene. Vi dekker til og med hvordan du kaster ballen lengre og gir den en perfekt spiral.

Legg til disse fotballdrillene i treningen din og kast ballen nøyaktig hver gang.

Hvordan snappe en fotball

Hver spillestart begynner med et snap mellom senteret og quarterbacken. I flaggfotball har senteret to alternativer etter snapet: de kan spille som et skjold og avvise forsvarsspillere ved å bruke laterale bevegelser. Eller senteret kan løpe av gårde og bli en receiver, og åpne seg for en pasning. Så, du trenger ikke bare å lære de forskjellige måtene å snappe på, men du må også gjøre disse bevegelsene sømløse, slik at du raskt kan løpe av gårde på ruten din etterpå. Disse fotballdrillene gir forskjellige snap-posisjoner og teknikker, slik at du kan finne en perfekt rytme med quarterbacken din.

Lær hvordan du snapper en fotball med disse flaggfotballdrillene.